Stort hus i landsby tæt på Pinoso og Monovar

  • PT3104
  • Alicante, Pinoso, Costa Blanca
Prijs: 849.995€ / £729,892

Beschrijving van het pand

Denne unikke villa er perfekt til en stor familie og har også fordelen af ​​et gæsteanneks plus en dobbelt garage med elektrisk dør.
Centralt klimaanlæg, centralvarme, alt nyt el overalt. Renoveret i de sidste par år med alle nye køkkener, badeværelser, plus pvc-vinduer med ekstra termoglas og rulleskodder og døre med multipunkts sikkerhedslås.
Hovedindgangen er et par trin op til en stor forterrasse og fører ned ad en lang gang med soveværelser og andre værelser ud og ind på en bagdør, der fører til udestuen.
I hovedhuset er der fire store soveværelser, to med ensuite badeværelser og alle med indbyggede skabe plus et stort familiebadeværelse.
En generøs stue har dobbeltdøre ud til en stor terrasse på forsiden af ​​huset, hvor du får morgensolen. Hovedindgangen fører her ned ad en lang gang med soveværelser osv. ud og ind på en bagdør, der fører til udestuen.
Et stort køkken er fuldt udstyret med masser af enheder, og ø plus sort granit bordplader, opvaskemaskine og indbygget mikroovn. Ud for køkkenet er desuden et stort bryggers med flere skabe, vask, vinkøleskab og vaskemaskine mm.
På første sal er master suite, med et stort soveværelse også med et opholdsområde, indbyggede garderobeskabe og dobbeltdøre ud til en god størrelse terrasse med udsigt over landsbyen plus nationalparkens bakker. Her er også et stort omklædningsrum og ensuite badeværelse med bruseniche.
Huset har en ny olie centralvarme med radiatorer overalt og også et nyt centralt kanaliseret klimaanlæg (varmt og koldt). Der er nye PVC vinduer og døre i begge huse, og alt el er også nyt.
Mellem huset og annekset er et stort glasbygget rum (udestue) som er på over 60m2, som er behandlet med et anti uv-glas for at undgå varmen, og dermed en ideel plads til at underholde i sommer- eller vintermånederne.
Udenfor er den dobbelte garage med elektrisk dør, plus et meget stort sommerkøkken med badeværelse og separat depotrum (eller et 5. soveværelse) plus et udstyret køkken. Her er der også reversibelt klimaanlæg og centralvarme, en dør herfra fører ud til haven med en imponerende 12x8 swimmingpool med vandfald og jacuzzi område, plus et saltvandssystem.
På bagsiden af ​​haven er et grillområde plus et andet udendørs køkken med en brød / pizzaovn, plus en kennel og indhegnet område til hunde osv. under træerne.

Den samlede grundstørrelse er 12500m2, men der er ca. 4000m2 indhegnet omkring huset, som er beplantet med modne træer og palmer osv., og alle indkørslen og stierne er i trykt beton.
Der er også en carport til 3-4 biler.

Huset er tilgængeligt via en elektrisk port fra en asfaltvej, og har ledningsvand, elektricitet og spildevand, plus er i gåafstand til tre restauranter, flere barer og almindelig butik plus to bagere og en butches.
Pinoso og Monovar er ca. 10 minutters kørsel og Alicantes strande og lufthavnen er 35 minutters kørsel.
Dette er en enkeltstående villa, som skal ses for at blive værdsat fuldt ud. De modne haver er meget specielle og er designet af en professionel.

10 minutters kørsel til enten Pinoso eller Monovar, hvor du vil finde mange supermarkeder, banker, butikker og læger osv. (der er en lille læge operation i landsbyen, som er åben kun to dage om ugen). 15 minutters kørsel til Elda, hvor der er et stort hospital og mange flere butikker og restauranter osv., 30 minutters kørsel til Alicante by, strande og lufthavn

Woningdetails

Zwembad: Privaat
Tuin: Privaat
Oriëntatie: zuiden
Keer bekeken: Uitzicht op het platteland
Parkeren: Garage

Eigenschap extra's

checkZomerkeuken
checkSnel internet en bellen
checkLichtnet Elektrisch
checkLeidingwater
checkCentrale verwarming
checkAirconditioning
checkElektrische poorten
checkDubbel glas
checkOp loopafstand van de stad
checkLoopafstand - Restaurant / Bar
checkOmheind perceel
checkBijgebouw / Gastenverblijf
checkOpen haard - Houtkachel
checkAlarmsysteem
checkBarbecue
checkGarage
checkBijkeuken
checkTerras
checkKleedkamer
checkRiolering

Video

Plaats

Neem contact op

Vergelijkbare eigenschappen

Prachtige villa met 5 slaapkamers en 6 badkamers
Nieuw
GM2389
  • bed icon5
  • bath icon6
  • house icon480m2
Alicante, Pinoso
895.000€
Villa in Finestrat
SH0006
  • bed icon3
  • bath icon3
  • house icon240m2
Finestrat
799.000€
Villa in Finestrat
SH1000
  • bed icon4
  • bath icon5
  • house icon272m2
Finestrat
990.000€
Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.